Hoe werkt deze site

 

Ik ga er van uit dat iedere strekking binnen het genius Huych en Verhaegen geïnteresseerd is in de korts bijzijnde familiekring.  Daarom tracht ik alle onderverdelingen in aparte blokken weer te geven, vertrekkende bij onze Bedovergrootouders met nummer 0.

0/1 ; 0/2 ... waar de 0 staat voor voorouders

 

1 voor het éérste kind,  2 voor het tweede kind,  enz...

 

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    E-mail en Gastenboek  

 

Gebruik gerust het onderstaande E-mailadres

Geef vooral Naam en Voornaam in drukletters door en tracht zo volledig mogelijk te zijn, eventueel aangevuld met de naam van de ouders met adres. Tracht indien mogelijk ook je IDNR op te geven, dit vergemakkelijkt onze aanpassingen.

Vergeet niet dat dood geboren kinderen, of kort na de geboorte overleden, ook worden ingeschreven in het bevolkingsregister en zij dus ook mee de rangorde in de stamboom bepalen.

Geboortekaartjes ; Huwlijksaankomdigingen ; Bidprentjes en overlijdensberichten (doodsbrieven) zijn steeds welkom, zij vervolledigen onze databank.  Ik bezorg ze U, na inscanning, zo snel mogelijk terug.  Na een berichtje kom ik ze zelf wel ophalen.  Ingescant doorsturen mag natuurlijk ook. Gebruik dan 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij verwachten ze.

 

 

Bezoek ook eens het GASTENBOEK, en geef ons Uw bevindingen.